Event in Malietoren

AFGELAST: Conferentie 'Ondernemen in Turkije'

  • Date 30 March 2020
  • Time 01:00 AM - 17:00 PM
  • Location Malietoren
AFGELAST: Conferentie 'Ondernemen in Turkije'

More about event

Conferentie 'Ondernemen in Turkije' afgelast wegens uitbraak Corona Virus

Conferentie 'Ondernemen in Turkije', welke stond gepland op 30 maart , is wegens de uitbraak van het Corona Virus (Covid-19) afgelast.

Ondernemingsorganisaties HOTIAD, VNO-NCW, MKB-Nederland en NLinBusiness zijn trots om de conferentie te organiseren met als thema ‘Ondernemen in Turkije’.

Je bent van harte welkom op maandag 30 maart 2020 in de Malietoren in Den Haag. Deze conferentie is voor ondernemers met internationale ambities en biedt ondernemers informatie over ondernemen in Turkije, inspiratie en netwerk contacten. Handel tussen Nederland en Turkije zat vorig jaar weer flink in de lift.

Nu de diplomatieke betrekkingen zijn hersteld, hebben Nederlandse bedrijven meer interesse om de Turkse markt te betreden. Nederland is topinvesteerder in Turkije. De economische groei en de enorme afzetmarkt van 83 miljoen mensen biedt vele opties. De Turkse economie verandert meer naar een economie met midden- en hoogtechnologische producten en diensten. In deze ontwikkeling van kenniseconomie kan het land hulp en samenwerking gebruiken. Hier liggen mooie exportkansen voor hoogwaardige Nederlandse technologie op het gebied van bijvoorbeeld machinebouw, logistieke dienstverlening, energiebesparing en watermanagement. Dit zijn zaken waar we in Nederland verstand van hebben. Welke kansen liggen er voor ondernemers op de Turkse markt? Wat zijn de trends? Waar liggen uw kansen en hoe vindt u de juiste zakenpartners? Hoe regelt u het oprichten van een bedrijf of vestiging? Een scala aan onderwerpen en praktische voorbeelden die tijdens het event ‘ondernemen in Turkije’ aan de orde zullen komen.

Programma:

Presentator Emin Ateş

13.00 Ontvangst

13.30 Opening en Welkom Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW Hikmet Gürcüoğlu, voorzitter HOTIAD

13.45 - 14.00 Inleiding Bahadir Kaleağası, voorzitter Paris Bosphorus Institute, voormalig Secretary-General TUSIAD ‘Globale trends en Turkije’

14.00 - 14.30 Keynote spreker Burak Dağlıoğlu, voorzitter Investment Office of the Presidency of the Republic of Turkey ‘Investeren in Turkije’

14.30 - 14.50 Pauze

14.50 - 15.50 Panelgesprek Investeren in Turkije Panelleden bestaan o.a. uit: Burak Dağlıoğlu, voorzitter Investment Office of the Presidency of the Republic of Turkey, Casper van Haaften, voorzitter Dutch Business Association in Turkey/CFO Eureko Sigorta, dochteronderneming Achmea, Wieger Wagenaar, Partner/mede-eigenaar NXT Group voorheen Achmea, Ernst & Young, PWC, Eureko Sigorta, Garanti Bank Turkey en Kim Mulder, Nederlands Enterprise Agency (RVO)

15.50 - 16.00 Slotwoord Saban Dişli, Ambassadeur van de Republiek Turkije 16.00 - 17.00 Netwerkborrel